TwoNav Velo Hi ha 3 productes.

Mostrant 1 - 3 de 3 elements
 • Gps per tot tipus de ciclisme. Gps pensat pel ciclista de carretera i el de muntanya, preparat per sensors. Disponible en tres colors, blanc, vermell, i negre. Dissenyat per resistir l'aigua, pols, fang... S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs...

  399,00 €
  Entrega en 48/72 hores
 • Equipat amb mapa de carreteres TomTom, suports, pulsòmetre i sensors de velocitat, cadència ANT+™/BLE. Gaudeix del més pur ciclisme de carretera. S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  459,00 €
  Entrega en 48/72 hores
 • Gps per el ciclisme de muntanya. Gps pensat per el ciclista de muntanya, inclou pulsòmetre. Disponible en tres colors, blanc, vermell, i negre. Dissenyat per resistir l'aigua, pols, fang...S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament.Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec)Inclou curs presencial i individual.

  439,00 €
  En stock (Color negre)
Mostrant 1 - 3 de 3 elements