CÓM FUNCIONA EL CURS DEL GPS?

Amb la compra de qualsevol GPS TwoNav t'oferim el curs presencial d'aprenentatge del gps totalment gratuït.

Si no has comprat el gps a Servictec, no hi ha cap problema. També et podem ajudar

(Consulta’ns preus)

Aquest curs del gps és totalment personalitzat segons les teves necessitats, i no entrarem en les típiques explicacions tècniques i enrevessades que no tenen cap sentit per una persona que desitja sortir el més ràpid possible a fer rutes.

Intentarem ser pràctics i didàctics.

En el curs només hi seràs tu, d'aquesta manera t'assegurem l'èxit!!!.

També t'ensenyarem el funcionament del CompeLand 8 o CompeLand 7 amb el teu gps.

T'ensenyarem a descarregar-te tracks del Wikiloc i modificar-los

T'entregarem uns manuals molt pràctics fets per Servictec per tal de poder assimilar millor el funcionament.


I a més a més...

Et regalarem els mapes.

És pot demanar més?

TENS MÉS DUBTES?

Preguntes freqüents:

Quan dura el curs del gps? Normalment el curs sol durar unes tres hores. A partir d'aquí, t'ajudarem a resoldre tots els dubtes que et vagin sorgint.

En la compra per internet també tinc assessorament?  Sí, però si no pots venir al curs, també et podem atendre per telèfon o per correu electrònic. Intentarem explicar-te els dubtes de la manera més fàcil (Tutorials, imatges, control remot al teu ordinador, etc.)

Si tinc dubtes relacionats en les descàrregues i actualitzacions, puc consultar-ho?  Sí. T’ajudarem a l’hora d’actualitzar software o el sistema operatiu. Si no ho veus clar, t’ho farem nosaltres mateixos(*).

 

 

Curs fet a Vic.

* És imprescindible tenir un nivell d'usuari en l'ordinador.

En el cas d'instal·lació de programes o modificacions que per voluntat del propietari ens requereixi el nostres serveis i siguin fora dels paràmetres del CompeLand o del Gps, Servictec no es fa responsable dels possibles problemes que pugin sortir, com tampoc els tràmits a efectuar en el cas que l'ordinador no estigui preparat per aquests tipus de software.