CÓM FUNCIONA EL CURS DEL GPS?

Amb la compra del GPS TwoNav t'oferim gratuïtament quatre hores d'un curs presencial d'aprenentatge del GPS. (segons elecció en la compra.)

Si no has triat l'opció que inclou el curs o el teu dispositiu no l'has comprat a Servictec  no hi ha cap problema, també et podem ajudar. (Consulta’ns preus)

Aquest curs del GPS és totalment personalitzat segons les teves necessitats, i no entrarem en les típiques explicacions tècniques i enrevessades que no tenen cap sentit per una persona que desitja sortir el més ràpid possible a fer rutes.

Intentarem ser pràctics i didàctics.

En el curs només hi seràs tu, d'aquesta manera t'assegurem l'èxit!!!.

També t'ensenyarem el funcionament del CompeLand.

Veurem com  descarregar-te tracks del Wikiloc i modificar-los

T'entregarem uns manuals molt pràctics fets per Servictec per tal de poder assimilar millor el funcionament.


I a més a més...

Et regalarem els mapes.

TENS MÉS DUBTES?

Preguntes freqüents:

Quant dura el curs del GPS? El curs dura quatre hores (gratuïtes). A partir d'aquí pots ampliar-lo per resoldre tots els dubtes que et vagin sorgint. (El pots fer en diversos dies.)

En la compra per internet també tinc assessorament?  Sí, però si no pots venir al curs, també et podem atendre per telèfon o per correu electrònic. Intentarem explicar-te els dubtes de la manera més fàcil (Tutorials, imatges, control remot al teu ordinador, etc.)

Si tinc dubtes relacionats en les descàrregues i actualitzacions, puc consultar-ho?  Sí. T’ajudarem a l’hora d’actualitzar software o el sistema operatiu. Si no ho veus clar, t’ho farem nosaltres mateixos(*).

 

 

Curs fet a Vic.

* És imprescindible tenir un nivell d'usuari i conèixer el funcionament del teu propi ordinador

En el cas d'instal·lació de programes o modificacions que per voluntat del propietari ens requereixi els nostres serveis i siguin fora dels paràmetres del CompeLand o del Gps, Servictec no es fa responsable dels possibles problemes que puguin sortir, com tampoc els tràmits a efectuar en el cas que l'ordinador no estigui preparat per aquests tipus de software.