TwoNav Velo Hi ha 3 productes.

Mostrant 1 - 3 de 3 elements
 • Gps per tot tipus de ciclisme. Nou model amb pantalla capacitativa. Color negre amb banda lateral gris. Gps pensat pel ciclista de carretera i el de muntanya, preparat per sensors. S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  349,00 €
  En estoc
 • Equipat amb mapa de carreteres TomTom, suports, pulsòmetre i sensors de velocitat, cadència ANT+™/BLE. Nou model amb pantalla capacitativa. Color negre amb banda lateral gris. S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  409,00 €
  Entrega en 48 / 72 hores
 • Gps per el ciclisme de muntanya. Gps pensat per el ciclista de muntanya, inclou pulsòmetre. Nou model amb pantalla capacitativa. Color negre amb banda lateral gris. S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  399,00 €
  Entrega en 48 / 72 hores
Mostrant 1 - 3 de 3 elements