TwoNav Velo Hi ha 3 productes.

Mostrant 1 - 3 de 3 elements
 • Gps per tot tipus de ciclisme. Nou model amb pantalla capacitativa. Color gris. Gps pensat pel ciclista de carretera i el de muntanya, preparat per sensors. Dissenyat per resistir l'aigua, pols, fang... S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i...

  399,00 €
  Entrega en 48 / 72 hores
 • Equipat amb mapa de carreteres TomTom, suports, pulsòmetre i sensors de velocitat, cadència ANT+™/BLE. Nou model amb pantalla capacitativa. Color gris Gaudeix del més pur ciclisme de carretera. S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  459,00 €
  Entrega en 48 / 72 hores
 • Gps per el ciclisme de muntanya. Gps pensat per el ciclista de muntanya, inclou pulsòmetre. Nou model amb pantalla capacitativa. Color gris. Dissenyat per resistir l'aigua, pols, fang... S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  439,00 €
  Entrega en 48 / 72 hores
Mostrant 1 - 3 de 3 elements