TwoNav Hi ha 11 productes.

Mostrant 1 - 11 de 11 elements
 • Gps per tot tipus de ciclisme. Nou model amb pantalla capacitativa. Color gris. Gps pensat pel ciclista de carretera i el de muntanya, preparat per sensors. Dissenyat per resistir l'aigua, pols, fang... S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i...

  399,00 €
  Entrega en 48 / 72 hores
 • Equipat amb mapa de carreteres TomTom, suports, pulsòmetre i sensors de velocitat, cadència ANT+™/BLE. Nou model amb pantalla capacitativa. Color gris Gaudeix del més pur ciclisme de carretera. S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  459,00 €
  Entrega en 48 / 72 hores
 • Gps per el ciclisme de muntanya. Gps pensat per el ciclista de muntanya, inclou pulsòmetre. Nou model amb pantalla capacitativa. Color gris. Dissenyat per resistir l'aigua, pols, fang... S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  439,00 €
  Entrega en 48 / 72 hores
 • Gps especialitzat per fer senderisme. Ideal per practicar el senderisme més pur, inclou mapa topogràfic, i està preparat per rebre els sensors ANT+BLE. Nou model amb pantalla capacitativa. Color gris S'entrega amb els mapes topogràfics d'Espanya complets. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  429,00 €
  Entrega en 48 / 72 hores
 • Gps especialitzat per fer ciclisme. Ideal per practicar el ciclisme més pur, inclou mapa topogràfic, i està preparat per rebre els sensors ANT+BLE. Nou model amb pantalla capacitativa. Color gris. S'entrega amb els mapes topogràfics d'Espanya complets. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  439,00 €
  Entrega en 48 / 72h
 • Gps especialitzat per Senderisme. Ideal per practicar el senderisme més pur de llarga durada. Inclou un val regal de 35€ per gastar en mapes. S'entrega amb mapes topogràfics d'Espanya complerts amb una targeta de 32 Gb gratis. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  549,00 €
  En estoc (color negre)
 • Gps especialitzat per l'esport del motor. Ideal per practicar l'esport del motor. Inclou un val regal de 35€ per gastar en mapes. S'entrega amb mapes topogràfics d'Espanya complerts amb una targeta de 32 Gb gratis. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  649,00 €
  Entrega en 48/72 hores
 • Gps especialitzat per Senderisme. Ideal per practicar el senderisme més pur, inclou mapa topogràfic, i mapa vectorial OSM. Inclou un val de 35€ per per gastar en mapes. S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  459,00 €
  Entrega en 48/72h
 • Gps especialitzat per BTT. Ideal per practicar l'esport de la bicicleta, inclou mapa topogràfic y mapa vectorial OSM. Inclou un val regal de 35€ per gastar en mapes. S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  469,00 €
  En estoc (Color negre)
 • S'entrega amb mapes topogràfics de totes les comunitats d'Espanya gratuïtament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  249,00 €
  En stock
 • S'entrega amb mapes topogràfics de totes les comunitats d'Espanya gratuïtament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  279,00 €
  En stock
Mostrant 1 - 11 de 11 elements