TwoNav Hi ha 11 productes.

Mostrant 1 - 11 de 11 elements
 • Gps per tot tipus de ciclisme. Nou model amb pantalla capacitativa. Color negre amb banda lateral gris. Gps pensat pel ciclista de carretera i el de muntanya, preparat per sensors. S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  349,00 €
  En estoc
 • Equipat amb mapa de carreteres TomTom, suports, pulsòmetre i sensors de velocitat, cadència ANT+™/BLE. Nou model amb pantalla capacitativa. Color negre amb banda lateral gris. S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  409,00 €
  Entrega en 48 / 72 hores
 • Gps per el ciclisme de muntanya. Gps pensat per el ciclista de muntanya, inclou pulsòmetre. Nou model amb pantalla capacitativa. Color negre amb banda lateral gris. S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  399,00 €
  Entrega en 48 / 72 hores
 • Gps especialitzat per fer senderisme. Ideal per practicar el senderisme més pur, inclou mapa topogràfic. Nou model amb pantalla capacitativa. Color negre amb banda lateral gris. S'entrega amb els mapes topogràfics d'Espanya complets. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  389,00 €
  Entrega en 48 / 72 hores
 • 1 Ressenyes

  Gps especialitzat per fer ciclisme. Ideal per practicar el ciclisme BTT més pur, inclou mapa topogràfic. Nou model amb pantalla capacitativa. Color negre amb banda lateral gris. S'entrega amb els mapes topogràfics d'Espanya complets. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  399,00 €
  En estoc
 • Gps especialitzat per Senderisme. Ideal per practicar el senderisme més pur de llarga durada. S'entrega amb mapes topogràfics d'Espanya complerts amb una targeta de 32 Gb gratis. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  499,00 €
  En estoc (color negre)
 • Gps especialitzat per l'esport del motor. Ideal per practicar l'esport del motor. S'entrega amb mapes topogràfics d'Espanya complerts amb una targeta de 32 Gb gratis. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  599,00 €
  Entrega en 48/72 hores
 • Gps especialitzat per Senderisme. Ideal per practicar el senderisme més pur, inclou mapa topogràfic, i mapa vectorial OSM. S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  429,00 €
  Entrega en 48/72h
 • Gps especialitzat per BTT. Ideal per practicar l'esport de la bicicleta, inclou mapa topogràfic y mapa vectorial OSM. S'entrega amb mapes topogràfics de la teva comunitat gratuitament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  439,00 €
  En estoc (Color negre)
 • S'entrega amb mapes topogràfics de totes les comunitats d'Espanya gratuïtament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  249,00 €
  En stock
 • S'entrega amb mapes topogràfics de totes les comunitats d'Espanya gratuïtament. Inclou tutorial bàsic del seu funcionament (fet per Servictec) Inclou curs presencial i individual.

  279,00 €
  En stock
Mostrant 1 - 11 de 11 elements